ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
 • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
 • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SEW ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Πόσες φορές βρεθήκατε στην ανάγκη να ανανεώσετε άμεσα τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας; Ανακαλύψατε ποιοι βιομηχανικοί μειωτήρες είναι κατάλληλοι για τις δραστηριότητές σας αλλά φοβάστε ότι θα καθυστερήσουν αρκετά μετά την παραγγελία σας;

Όχι πια, γιατί πλέον η κατασκευή των μειωτήρων SEWEurodrive μπορεί να γίνει μέσα σε 5 μέρες!

Γιατί δημιουργήθηκε αυτό το σύστημα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ; 

Βιομηχανικός μειωτήρας της SEW-Eurodrive

Η ύπαρξη μικρότερων χρόνων κατασκευής από τους ανταγωνιστές της ήταν πάντα ένας από τους παράγοντες πίσω από την επιτυχία της SEWEurodrive. Η αρχή είχε γίνει ήδη με τους ηλεκτρομειωτήρες, οι οποίοι φτάνουν μέσα σε λίγες ημέρες στους πελάτες όταν αυτό απαιτείται, και πλέον αυτό είναι εφικτό και για τους βιομηχανικούς μειωτήρες

Αναλύοντας με συνέπεια τα μηχανήματα και τα χαρακτηριστικά τους που πωλήθηκαν τα τελευταία χρόνια, κατέστη δυνατή η αναγνώριση εκείνων που είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση.  Τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για αυτούς τους βιομηχανικούς μειωτήρες άρχισαν να κατασκευάζονται συστηματικά, σε κατάλληλες ποσότητες και πλέον βρίσκονται σε απόθεμα στα εργοστάσια του οίκου SEWEurodrive. Έχοντας λοιπόν τα κατάλληλα αποθέματα και είδη ανταλλακτικών προέκυψε το σύστημα κατασκευής ATO5 (Assemble-To-Order-5).

Πότε ξεκινάει;

Βιομηχανικός μειωτήρας της SEW-Eurodrive

Το νέο σύστημα κατασκευής ΑΤΟ5 έχει ξεκινήσει ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Ηλεκτρομειωτήρες μεγάλης ροπής και βιομηχανικοί μειωτήρες μπορούν να αποστέλλονται εντός πέντε εργάσιμων ημερών στο εργοστάσιο κατασκευής ή ακόμη και σε μια ημέρα, εφόσον υπάρχει περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς σχεδόν κανέναν περιορισμό. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητά τους. Το σύστημα κατασκευής ATO5 καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σας.

Ποιους αφορά;

Κάθε έναν που απασχολείται στον τομέα της τεχνολογίας και βιομηχανίας, αλλά και για όσους η ευελιξία και λειτουργική αξιοπιστία είναι βασικοί παράμετροι για τη δουλειά τους.

Αν είστε σχεδιαστής:

 • Θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο για τον καλύτερο σχεδιασμό του πλάνου σας.
 • Θα μπορέσετε να διαμορφώσετε το σύστημα που επιθυμείτε με τους βιομηχανικούς μειωτήρες της SEWEurodrive και μετά να κάνετε την παραγγελία σας.
 • Θα εστιάσετε στις βασικές πτυχές του σχεδιασμού σας.
 • Θα προχωρήσετε σε ταχύτερη υλοποίηση των έργων σας, χάρη στις καθορισμένες παραμέτρους του συστήματος κατασκευής ATO5.

Αν είστε μηχανικός συντήρησης:

 • Επωφεληθείτε από τη μεγαλύτερη λειτουργική αξιοπιστία της γραμμής παραγωγής σας, καθώς οι βιομηχανικοί μειωτήρες ΑΤΟ5 μπορούν να κατασκευασθούν σε μία ημέρα από την παραγγελία σας.
 • Ελαττώστε τον αριθμό ανταλλακτικών και μειωτήρων στην αποθήκη σας.
 • Μειώστε τα κόστη αποθήκευσης – ο μικρός χρόνος κατασκευής σημαίνει ότι εμείς είμαστε η αποθήκη σας.
 • Κερδίστε περισσότερη ευελιξία και μειώστε τον προγραμματισμό του φόρτου εργασίας σας για προληπτική συντήρηση.

Αν είστε στο τμήμα αγορών και προμήθειας:

 • Θα μπορείτε να παραγγείλετε τους μειωτήρες μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού σας, εξαλείφοντας έτσι τις αλλαγές που είναι τόσο συνηθισμένες αυτές τις μέρες και τη σχετική πρόσθετη δαπάνη.
 • Θα κερδίσετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία χάρη στην ταχύτερη κατασκευή.
 • Θα έχετε χρόνο να εστιάσετε την προσοχή σας σε αντικείμενα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν και να κάνετε την παραγγελία σας για τα πρόσθετα τμήματα στο τέλος.

 

Η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε., περήφανος συνεργάτης της SEWEurodrive στην Ελλάδα, βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ερώτηση για το ATO5. Πάντοτε με συνέπεια και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας!

ΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ