ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Αυτοματισμοί

Στην εποχή που ζούμε, η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για διάφορα προϊόντα που θα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή απόδοσή τους, έχει οδηγήσει αρκετές εταιρείες στην υιοθέτηση συστημάτων που έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την παραγωγή και την παράδοση χωρίς την παρουσία ανθρώπινου παράγοντα. Οι βιομηχανικοί αυτοματισμοί κυριαρχούν τόσο στις επιχειρήσεις όσο και τις βιομηχανίες, δεδομένου ότι συμβάλουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση των λαθών που μπορούν να προκύψουν από χειροκίνητες διαδικασίες.

Με μακρόχρονη εμπειρία στην εισαγωγή και πώληση προϊόντων βιομηχανικού εξοπλισμού, η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε συνεχίζει να προσφέρει ξεχωριστές λύσεις που διακρίνονται για την καινοτομία και την επαναστατική τους λειτουργία.

Θα βρείτε προτάσεις για βιομηχανικούς αισθητήρες με διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ειδικούς για τη μέτρηση της πυκνότητας υλικών, ροής, ανίχνευσης καυτών μετάλλων αλλά και για ειδικές κατασκευές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή πληροφοριών και δεδομένων από ένα σύστημα, καθώς και για τον γενικό έλεγχο άλλων συστημάτων.

Ανακαλύψτε inverter (ρυθμιστές στροφών) για AC και SERVO κινητήρες σχεδιασμένοι για ένα μεγάλο φάσμα λειτουργιών και με εύκολη εγκατάσταση. Ειδικοί ρυθμιστές στροφών μοτέρ, κατασκευασμένοι για εφαρμογή και χρήση σε ειδικές συνθήκες, που μπορούν να δουλέψουν με αξιοπιστία και ευελιξία, ακόμα και όταν εκτεθούν σε νερό ή σκόνη. 

Ακόμη, προσφέρονται μετατροπείς συχνότητας και inverter SEW-EURODRIVE υψηλής τεχνολογίας για δυναμικές εφαρμογές με μεγάλη ακρίβεια, ενώ μπορούν να συνδυαστούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις του αυτοματισμού κάθε επιχείρησης.

Επίσης, σε περίπτωση που έχετε ανάγκη από μηχανήματα για ποικίλες εφαρμογές που περιλαμβάνουν τη μετακίνηση προϊόντων, η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε προσφέρει επιλογές σε ηλεκτρικούς βραχίονες χαμηλού κόστους με μοναδικό σχεδιασμό για εύκολη εγκατάσταση, αθόρυβη και χωρίς συντήρηση λειτουργία.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές βιομηχανικών ηλεκτρολογικών προϊόντων η ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε μπορεί να δώσει τεχνολογικές λύσεις αυτοματισμού στις ανάγκες κάθε βιομηχανίας και επιχείρησης.