ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Ανύψωση φορτίων

Στις ημέρες μας, η ανύψωση και μεταφορά φορτίων αποτελούν καθημερινές εργασίες σε μια πληθώρα επιχειρήσεων.

Σαν απάντηση στις σύγχρονες αυτές απαιτήσεις, είμαστε στο πλευρό κάθε επαγγελματία που αναζητά συστήματα και εργαλεία ανύψωσης στην βιομηχανική παραγωγή για να ανυψώνει με ασφάλεια τα φορτία του.

Εμπιστευθείτε την εμπειρία της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. και επενδύστε στα ιδανικά συστήματα ανύψωσης φορτίων για τις ανάγκες σας.

Οι εφαρμογές στη βιομηχανία και οποιονδήποτε άλλο κλάδο όπου η ανύψωση φορτίων κρίνεται απαραίτητη, μπορεί να διαφέρουν σημαντικά και για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας προσφέρει τις ανάλογες λύσεις.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε βαρούλκα, παλάγκα, αλυσίδες και φορεία - ηλεκτρικά, πνευματικά, χειροκίνητα και αλυσίδας που θα κάνουν τη ανύψωση και μεταφορά φορτίων εύκολη, γρήγορη και ασφαλή.

Πιο αναλυτικά, σε εμάς θα βρείτε ηλεκτρικά βαρούλκα αλυσίδας και φορεία για ανυψώσεις που φτάνουν τα 10.000 kg, ενώ παρέχουμε και ειδικές κατασκευές για ακόμα μεγαλύτερο βάρος ή περιορισμένο χώρο τοποθέτησης, όπως για σκηνικά σε θέατρα.

Διαθέτουμε επίσης πνευματικά μηχανήματα για ανύψωση φορτίων διαθέσιμα και με πιστοποίηση ΑΤΕX, καθώς και χειροκίνητα παλάγκα αλυσίδας για ανύψωση έως 20.000 kg.

Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ανύψωσης - μεταφοράς φορτίων και απομακρυσμένου χειρισμού, όπως η Columbus McKinnon – YALE, HBC-RADIOMATIC και TELERADIO, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Επενδύστε σε συστήματα ανύψωσης φορτίων όπως υδραυλικές αντλίες και κύλινδροι καθώς και σε συστήματα αυτόματου τηλεχειρισμού για μέγιστη ασφάλεια και αποφυγή ατυχημάτων και λαθών.

Η ευρεία γκάμα της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. διαθέτει το κατάλληλο μηχάνημα για ανύψωση φορτίων και ασύρματο τηλεχειρισμό, από τις πιο απλές έως τις πιο σύνθετες εφαρμογές ελέγχου.

Με χαρακτηριστικά όπως η στιβαρή κατασκευή για λειτουργία στις πιο αντίξοες συνθήκες, η παραμετροποίηση ανάλογα με την εφαρμογή και οι απεριόριστες επιλογές λειτουργιών, σίγουρα θα βρείτε το μηχάνημα που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις.

ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. σημαίνει ανύψωση φορτίων με ασφάλεια και αξιοπιστία.