ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Μετάδοση κίνησης

Η έννοια της κίνησης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε όλο το εύρος της βιομηχανικής παραγωγής ειδών για όλο το φάσμα των ανθρώπινων αναγκών. Σε όλες αυτές τις λειτουργίες, σημαντικό ρόλο παίζουν τα συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία έχουν ενσωματωθεί στον μηχανολογικό εξοπλισμό όλων των παραγωγικών διαδικασιών και συμβάλουν καθοριστικά στην ομαλή λειτουργία τους.

Για περισσότερο από 70 χρόνια, η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. προσφέρει καινοτόμες λύσεις προϊόντων που έχει ανάγκη ο χώρος της βιομηχανικής παραγωγής.  Χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες και στα είδη που εισάγει, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση του ρυθμού παραγωγής, καθώς και της εύρυθμης λειτουργίας και απόδοσης αρκετών βιομηχανιών.

Ανακαλύψτε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο από ηλεκτρομειωτήρες, βιομηχανικούς μειωτήρες και αρκετά βιομηχανικά εξαρτήματα σύμπλεξης με κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία για κάθε βιομηχανική εφαρμογή. Προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη μείωση του χρόνου μη λειτουργίας λόγω βλαβών, στη βελτίωση της παραγωγικότητας και στην ενίσχυση της δυναμικότητας των συστημάτων σας.

Εάν ψάχνετε τεχνολογικές λύσεις που να μπορούν να διαχειριστούν την κίνηση φορτίων με υψηλή ροπή αδράνειας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυναμική απόκριση, δοκιμάστε τις επιλογές με σύγχρονους σερβοκινητήρες τύπου CMP αλλά και ασύγχρονους τύπου DRL.

Ακόμη, θα βρείτε ηλεκτρομαγνητικά φρένα και κόπλερ για μεγάλο εύρος εφαρμογών και ειδών μηχανών που έχουν ανάγκη από γρήγορο φρενάρισμα και ελεγχόμενη παλινδρομική κίνηση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε έναν υδραυλικό συμπλέκτη, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα μηχανικών τριβών και απόσβεση κραδασμών κατά τη διάρκεια λειτουργίας της μηχανής.

Παράλληλα μπορείτε να δοκιμάσετε κλασικές προσεγγίσεις με συστήματα μετάδοσης κίνησης με αλυσίδα, κατάλληλα για τις πιο απλές μέχρι και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Βρείτε αλυσίδες κίνησης σε μονή, διπλή και τριπλή φόρμα ανάλογα με τη μεταφερόμενη ροπή, καθώς και ειδικές αλυσίδες μεταφοράς για διάφορες εφαρμογές. Κάθε σύστημα της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. μπορεί να δώσει τη λύση σε κάθε σας ανάγκη για βιομηχανικούς αυτοματισμούς, συστήματα μετάδοσης κίνησης και ανύψωσης φορτίων με κορυφαία αξιοπιστία και σίγουρα αποτελέσματα.

Σελίδα 1 από 2