ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Η εταιρεία

Η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε ιδρύθηκε το 1948 στον Πειραιά, σαν ατομική επιχείρηση, από τον Χρήστο Μπόζνο.

Το 1951 εισήλθε στην εταιρεία ο γιος του Γεώργιος Μπόζνος και με δική του πρωτοβουλία η εταιρεία ξεκίνησε, πρώτη στην Ελληνική αγορά, την εισαγωγή ειδών μετάδοσης κίνησης μεταξύ των οποίων και ενός νέου προϊόντος για την εποχή, που ονόμασε ΗΛΕΚΤΡΟΜΕΙΩΤΗΡΑ.

Το 1953 η εταιρεία έγινε ομόρρυθμη και λόγω της αλματώδους εξέλιξής της μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε σαν πρωτοπόρος στα είδη μετάδοσης κίνησης και από τις πρώτες στα ανυψωτικά μηχανήματα, τις μηχανές θαλάσσης και τα βιομηχανικά πλαστικά, αποκτώντας το 1964 τη σημερινή νομική της μορφή και επωνυμία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Σήμερα η εταιρεία διοικείται από την τέταρτη γενιά και έχει επικεντρώσει την δραστηριότητά της στα είδη μετάδοσης κίνησης, τον βιομηχανικό αυτοματισμό και τα ανυψωτικά μηχανήματα. Αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως στους τομείς αυτούς, όπως οι SEW – EURODRIVE, VOITH TURBO, WARNER, KTR, CMCO (YALE) κ.α.

Η ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. εδρεύει στον Πειραιά και διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και θυγατρική εταιρεία στα Σκόπια. Ήδη από το 2000 η εταιρεία λαμβάνει πιστοποιητικό ποιότητας ΙSO 9001.

images/Building1small.JPG

Η εταιρεία καλύπτει όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, καθώς και τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, παρέχοντας εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με είδη που καλύπτουν όλη τη γκάμα των απαιτήσεων της αγοράς, από απλά έως τεχνικά πολύπλοκα και κατασκευασμένα για απαιτητικές λύσεις.

Οι επί 75 χρόνια πιστοί πελάτες και προμηθευτές της εταιρείας είναι η απόδειξη της εφαρμογής των αρχών που οι ιδρυτές της έχουν επιλέξει ήδη από την αρχή της λειτουργίας της:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Στην προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. έχει ολοκληρωμένο τμήμα επισκευής για τους ηλεκτρομειωτήρες, τα βαρούλκα και τα inverter που εισάγει.

Στα 75 χρόνια της λειτουργίας της η εταιρεία επένδυσε και επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού της, το οποίο ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς για να παρέχει στους πελάτες της άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει και στο μέλλον την έντιμη και αποτελεσματική συνεργασία με τους πελάτες της και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, εξέλιξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.

/images/company/etairia2.jpg