ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Service Ηλεκτρονικών

Service Ηλεκτρονικών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από τον Μάϊο του 2007 η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της δυο νέες αξιόλογες υπηρεσίες:

SERVICE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΕΙΩΤΗΡΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε παρακάτω:

Ήδη λειτουργεί στην έδρα της εταιρίας μας στον Πειραιά τμήμα ελέγχου, προγραμματισμού και επισκευής μετατροπέων συχνότητας (inverters) του οίκου SEW-EURODRIVE Γερμανίας, που όπως γνωρίζετε αντιπροσωπεύουμε εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί στο κεντρικό τμήμα service του οίκου SEW-EURODRIVE στην Γερμανία και βρίσκονται σε διαρκή επαφή με το τμήμα επισκευών, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας στην λύση τεχνικών προβλημάτων τους.

Το τμήμα ελέγχου, προγραμματισμού και επισκευής μετατροπέων συχνότητας λειτουργεί στην έδρα της εταιρίας μας στον Πειραιά με τη χρήση των πιο μοντέρνων εργαλείων και οργάνων που απαιτούνται για αυτή τη δουλειά.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  1. Έλεγχος και επισκευή inverters των τύπων MOVITRAC A, MOVITRAC B, MOVITRAC 31C, MOVIDRIVE A, MOVIDRIVE COMPACT, MOVIDRIVE B, MOVIDYN του οίκου SEW-EURODRIVE.
  2. Αναφορά ελέγχου στον πελάτη και πραγματοποίηση επισκευής μετά από αποδοχή του κόστους από τον πελάτη.
  3. Σε περίπτωση μη συμφέρουσας επισκευής, προσφορά για νέο είδος.
  4. Σε περίπτωση βλάβης που δεν μπορεί να αποκατασταθεί από εμάς, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του είδους στο εργοστάσιο στην Γερμανία, έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.
  5. Δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο του πελάτη για έλεγχο και τεχνικές συμβουλές.  

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,
Από το τμήμα service