ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Ελληνικά
Καλάθι
 x 

Μετατροπείς συχνότητας για AC κινητήρες

Μετατροπείς συχνότητας για AC κινητήρες
Κωδ..:SEW-INV-01

Μετατροπείς συχνότητας για AC κινητήρες

Inverter για AC κινητήρες - SEW-EURODRIVE

Τεχνικά στοιχεία

MOVIMOT

Το MOVIMOT ® είναι ένας ηλεκτρομειωτήρας με ενσωματωμένο μετατροπέα συχνότητας και είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα σε κλίμακα ισχύος από 0,37 έως 3,0 kW (0,50 έως 4,0 HP). Παρά τον ενσωματωμένο μετατροπέα συχνότητας το MOVIMOT ® απαιτεί λίγο περισσότερο χώρο απο τον κανονικό ηλεκτρομειωτήρα και μπορεί να διατεθεί σε όλες τις εκδόσεις και τις τυποποιημένες θέσεις ανάρτησης, με ή χωρίς φρένο, των ηλεκτρομειωτήρων για τις τάσεις των 380 έως 500 V και 200 έως 240 V. Το MOVIMOT ® προσφέρει μια σειρά απο λύσεις για αποκεντρωμένη εγκατάσταση και με τις επιλογές που προσαρμόζονται στο κέλυφός του ή στον πίνακα των ηλεκτρικών ο χρήστης μπορεί να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του.


MOVIDRIVE B

Οι μετατροπείς συχνότητας MOVIDRIVE ® MDX60/61B είναι η νέα γενιά των δοκιμασμένων και αξιόπιστων μετατροπέων συχνότητας του SEW-EURODRIVE. Προσφέρουν ευρύ φάσμα τάσης, υψηλή ικανότητα υπερφόρτωσης, δυνατότητα 4Q λειτουργίας λόγω του προεγκατεστημένου τρανζίστορ φρεναρίσματος, διακριτική σχεδίαση και εκτεταμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.
Προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για χρήση με ασύγχρονους ηλεκτροκινητήρες AC για ένα εύρος ιπποδυνάμεων από 0,55 έως 160kW με την πιο μοντέρνα τεχνολογία μετατροπέων συχνότητας για μονοφασική παροχή 230V AC και τριφασική 400...500V AC.

Επιπλέον, η λειτουργία με ασύγχρονους κινητήρες AC μπορεί να φτάσει την δυναμική και την ποιότητα ελέγχου που μέχρι τώρα είχαν μόνο οι κινητήρες servo και τα μοτέρ DC (συνεχούς ρεύματος).

Στην κανονική έκδοση οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με την εφαρμογή IPOSplus® και στην Application έκδοση περιλαμβάνουν περισσότερες εφαρμογές όπως την ‘i-sync’ (internal synchronous operation). Επιπλέον, στο πρόγραμμα ελέγχου, χειρισμού και προγραμματισμού των μετατροπέων συχνότητας MOVITOOLS ® υπάρχουν πολλές ακόμα εφαρμογές διαθέσιμες για την έκδοση Application.

Οι μετατροπείς συχνότητας MOVIDRIVE® B έχουν πολλές επιλογές για την διευκόλυνση του χρήστη όπως το χειριστήριο DBG60B με οθόνη που χρησιμοποιείται και για την εκκίνηση του μηχανήματος, την κάρτα DEH11B για σύνδεση με HIPERFACE encoder, την κάρτα DER11B για σύνδεση με resolver, την μονάδα USB11A για εύκολη σύνδεση με τον υπολογιστή. Εκτός απο πολλές ακόμα επιλογές για τον ίδιο τον μετατροπέα συχνότητας προσφέρονται και φίλτρα εισόδου και εξόδου και αντιστάσεις φρεναρίσματος για μια ολοκληρωμένη λύση για τον πελάτη.


MOVITRAC B

"Δυνατότητα εναλλαγής" και "μικρότερες διαστάσεις" είναι δυο απο τα πιο σημαντικά κριτήρια για την επιλογή ενός μετατροπέα συχνότητας για κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Η εταιρεία SEW-EURODRIVE έχει συνείδηση των απαιτήσεων αυτών και, ως εκ τούτου, έχει σχεδιάσει ένα μικρό σε μέγεθος και οικονομικό τύπο Inverter: MOVITRAC ® Β - η επόμενη γενιά μετατροπέων συχνότητας. Παρέχουν υψηλής ποιότητας κατασκευή, υψηλή προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, απλή και εύκολη λειτουργία και άριστη σχέση τιμής / απόδοσης.

Οι μετατροπείς συχνότητας MOVITRAC B είναι διαθέσιμοι για το φάσμα δυνάμεων 0,25 ... 75 kW (0,35 ... 100 HP) για μονοφασική παροχή 230V και τριφασική παροχή 400...500V AC.

Όπως και σε όλη την γκάμα των μετατροπέων συχνότητας του SEW τα MOVITRAC B παρέχουν μεγάλη ποικιλία καρτών πρόσθετων δυνατοτήτων.