ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
 • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
 • info@boznos.gr
Ελληνικά
Καλάθι
 x 

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ MOVI-C ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

H σειρά MOVI-C® είναι η νέα «οικογένεια» συστημάτων αυτοματισμού του Γερμανικού οίκου SEW-EURODRIVE.

Παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για την εφαρμογή σας – όποια και αν είναι αυτή – από απλή οδήγηση ανεξάρτητων κινητήρων έως πολύπλοκες εφαρμογές πολλών αξόνων που απαιτούν μέγιστη ακρίβεια και συντονισμό.

Με τη νέα τεχνολογία του MOVI-C® τα στάδια σχεδιασμού και ελέγχου της μηχανής σας απλοποιούνται σημαντικά, καθώς μία πληθώρα από υλικά μετάδοσης κίνησης & αυτοματισμού παρέχονται από μία μόνο πηγή.

Ξεκινώντας από την τεράστια γκάμα του οίκου SEW-EURODRIVE σε μειωτήρες, ασύγχρονους κινητήρες DRN και σύγχρονους σερβοκινητήρες CMP & CM3C και συνδυάζοντάς τους με συστήματα αυτοματισμού από την σειρά MOVI-C® έχετε τον ιδανικό συνδυασμό για κάθε εφαρμογή!

Οι επιλογές της σειράς MOVI-C® είναι πολλές και καλύπτουν όλες σας τις απαιτήσεις.

Ας τις δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες!

 inverter movi c boznos

Single Axis Inverter MOVITRAC Advanced

Το Movitrac® Advanced είναι το νέο “all rounder” inverter της SEW-EURODRIVE καθώς παρέχει μία πληθώρα επιλογών και μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες για απλές και μεσαίας πολυπλοκότητας εφαρμογές.

Διατίθεται σε ιπποδυνάμεις από 0,25kW έως και 315kW και μπορεί να οδηγήσει τους περισσότερους τύπους τριφασικών κινητήρων.

To Movitrac® Advanced μπορεί (σε συνδυασμό με τα νέα encoders της SEW-EURODRIVE με single cable technology) να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο σύγχρονων σερβοκινητήρων και για positioning (έλεγχο θέσης).

Έτσι, σε συνδυασμό με ένα MOVIKIT® Software Module και το MOVISUITE® (δωρεάν εφαρμογή του SEW-EURODRIVE για προγραμματισμό των Inverter) μπορείτε πολύ εύκολα να προγραμματίσετε την εφαρμογή σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Έχει ενσωματωμένο fieldbus interface (μπορείτε να διαλέξετε από PROFINET, EtherCAT®/SBusPLUS, EtherCAT® CiA402, POWERLINK CiA402, Modbus TCP ή EtherNet/IPTM) και έχει ως στάνταρ safety λειτουργία STO PL-d.

Τέλος, με την ενσωματωμένη memory card στο Movitrac® Advanced, η αντικατάστασή του γίνεται πιο εύκολα από ποτέ!

 

Multi Axis Inverters MOVIDRIVE® C για οδήγηση εφαρμογών πολλών αξόνων

Το νέο Movidrive C® είναι ο διάδοχος του εξαιρετικά πετυχημένου Movidrive B®. Διατίθεται σε τρεις εκδοχές, το Movidrive® Technology με ενσωματωμένο fieldbus interface, το Movidrive® Modular, με κοινό power supply για πολλούς άξονες που λειτουργεί σε συνδυασμό με τα νέα Movi-C® Controllers, και το Movidrive® System για τις εφαρμογές όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Movidrive® Modular.

Τα Movidrive C® διατίθενται σε ιπποδυνάμεις από 0,55kW έως και 315kW και έχουν δυνατότητα υπερφόρτωσης έως και 250%!

Σε συνδυασμό με τα MOVI-C® controllers και τα έτοιμα software modules - MOVIKIT® μπορείτε να προγραμματίσετε κάθε εφαρμογή άμεσα και με ακρίβεια καθώς η δουλειά σας θα απλοποιηθεί σημαντικά!

Με τα παραπάνω αλλά και τις επιπλέον κάρτες για safety και encoder evaluation δεν υπάρχει εφαρμογή που το Movidrive C® δεν μπορεί να πραγματοποιήσει!

 

inverter νέα γενιά μετατροπέων συχνότητας

 

Διαβάστε επίσης: O Μετατροπέας Συχνότητας στη Σύγχρονη Βιομηχανία

 

Decentralized inverters MOVIMOT® για αποκεντρωμένες εφαρμογές

Τα νέα inverters Movimot® διατίθενται σε τρεις εκδόσεις, το Movimot Advanced® που είναι ενσωματωμένο στον εκάστοτε κινητήρα, το Movimot Flexible® που τοποθετείται δίπλα στον κινητήρα και το Movimot Performance® που σε συνδυασμό με τους servo κινητήρες SEW-EURODRIVE επιτυγχάνει τη μέγιστη ενεργειακή κλάση ΙΕ5!

Οι λειτουργίες του νέου Movimot® έχουν αυξηθεί σημαντικά καθώς το Movimot® μπορεί να οδηγήσει πλέον και σύγχρονους σερβοκινητήρες και να πραγματοποιήσει εφαρμογές positioning. Σε συνδυασμό με τις πάρα πολλές επιλογές επικοινωνίας και τα τυποποιημένα industrial plug connectors το Movimot® είναι το ιδανικό inverter για όλες τις αποκεντρωμένες εφαρμογές!

 

motion controllers movi c

 

Motion controllers MOVI-C® Controllers για πολύπλοκες εφαρμογές έως 32 interpolating αξόνων (Η2)

Τα νέα MOVI-C® Controllers είναι η πρόταση της SEW-EURODRIVE για έλεγχο ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Σε συνδυασμό με έτοιμα software modules Movikit®, η πολυπλοκότητα του προγράμματός σας μειώνεται σημαντικά, απαιτώντας βασικές μόνο γνώσεις προγραμματισμού.

Τα MOVI-C® Controllers διατίθενται σε τέσσερις εκδόσεις για έλεγχο από 2 έως 32 συντονισμένων αξόνων (interpolating axes).

Επίσης διατίθεται και decentralized έκδοση Field Controller για έλεγχο έως 8 συντονισμένων αξόνων και εγκατάσταση εκτός ηλεκτρολογικού πίνακα!

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα Fieldbuses για σύνδεση σχεδόν με οποιοδήποτε higher level PLC.

 

movikit

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Τι είναι οι σερβoκινητήρες;

 

Software Modules MOVIKIT®

Τα MOVIKIT® είναι έτοιμες λύσεις automation software από την SEW που ελαχιστοποιούν την πολυπλοκότητα, καθώς πλέον δεν χρειάζεται να αλλάζετε μία προς μία παραμέτρους στα inverters ή να γράφετε περίπλοκα προγράμματα PLC σε IEC γλώσσα προγραμματισμού. Με τα MOVIKIT®, οι περισσότερες λειτουργίες των inverters μπορούν εύκολα να προγραμματιστούν μέσα από το πολύ φιλικό user interface του MOVISUITE®.

Υπάρχουν πάρα πολλά MOVIKIT® που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες:

 • το «απλό» MOVIKIT® Velocity για έλεγχο ταχύτητας με μεγάλη ακρίβεια
 • τα πιο εξειδικευμένα MOVIKIT® Gearing, MOVIKIT® Camming
 • το MOVIKIT® stacker cranes για χρήση σε stacker cranes, storage retrieval systems
 • το MOVIKIT® Robotics για προγραμματισμό ρομπότ αλλά και πολλά άλλα.

Τα MOVIKIT® προσφέρουν προκαθορισμένο Fieldbus Interface σε κάθε εφαρμογή για εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστες αλλαγές σε κάθε νέο έργο.

 

All in one engineering software MOVISUITE® για startup, προγραμματισμό και diagnostics

Με τη νέα πλατφόρμα Movisuite® της SEW-EURODRIVE (διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή) μπορείτε πλέον να συνδεθείτε άμεσα και πολύ εύκολα από τον υπολογιστή σας με όλα τα νέα MOVI-C® προϊόντα.

Μέσα από το εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον μπορείτε να πραγματοποιείτε κάθε εργασία ολοκληρωμένα, χωρίς να χρειάζεται να περιηγείστε μεταξύ προγραμμάτων στον υπολογιστή.

Με το Movisuite® μπορείτε εύκολα και με ένα μόνο πρόγραμμα να κάνετε:

 • startup των inverters
 • βελτιστοποίηση των παραμέτρων των inverters ανάλογα με τον κινητήρα και το φορτίο
 • διάγνωση σε τυχόν σφάλματα αλλά και τις συνθήκες που μπορεί να τα προκάλεσαν
 • σύνδεση σε MOVI-C® Controllers και να προγραμματίζετε εύκολα ακόμα και τις πιο απαιτητικές λειτουργίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 

Βρείτε inverter MOVI-C