ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΕΙΩΤΗΡΩΝ

 

Μέσω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει έπειτα από τα πολλά χρόνια που αντιπροσωπεύουμε τον οίκο SEW-EURODRIVE, καταλήξαμε στην πεποίθηση ότι η προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων είναι ο πιο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου αναπάντεχης βλάβης. Η βλάβη αυτή συνήθως μεταφράζεται σε οικονομική ζημία.

Για αυτό τον λόγο η εταιρία μας, εκτός από την υπηρεσία ελέγχου και επισκευής ηλεκτρονικών, σας προσφέρει την υπηρεσία προληπτικής συντήρησης μειωτήρων, κινητήρων και φρένων για τα είδη του οίκου SEW-EURODRIVE Γερμανίας.

 

Ποιες εργασίες εκτελούνται κατά την προληπτική συντήρηση ηλεκτρομειωτήρα;

Οπτικός έλεγχος του συστήματος (μειωτήρας, κινητήρας, φρένο).

Καθαρισμός του ηλεκτρομειωτήρα από χώματα, σκόνες ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Καταγραφή του τύπου και του σειριακού αριθμού του κάθε ηλεκτρομειωτήρα για τα αρχεία του πελάτη και μελλοντική χρήση για παραγγελία ανταλλακτικών ή αντικατάσταση.

Άνοιγμα και καθαρισμός του φρένου, έλεγχος των σημείων που μπορεί να έχουν φθαρεί και ρύθμιση του φρένου για ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Προαιρετική αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων.

Σε περίπτωση που υπάρχει διαρροή λαδιού από κάποιο σημείο του μειωτήρα, επισημαίνεται στον πελάτη και είτε συμπληρώνεται λάδι από το συνεργείο μέχρι να βγει ο ηλεκτρομειωτήρας και να επισκευαστεί είτε, αν ο πελάτης έχει εφεδρικό ηλεκτρομειωτήρα, αντικαθίσταται επιτόπου, μπαίνει σε λειτουργία και γίνεται έλεγχος της καλής λειτουργίας.

Αντικατάσταση λαδιών στους μειωτήρες. Τα λάδια μπορεί να τα αγοράσει ο πελάτης ή να τα φέρει το συνεργείο.

 

Προγραμματισμός ραντεβού για συντήρηση ηλεκτρομειωτήρα

Οι εργασίες μπορούν να εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ή εκτάκτως αν το ζητήσετε. Η εργασία εκτελείται στον χώρο σας. 

Μετά από κάθε επίσκεψη, παίρνετε μια αναφορά για τις εργασίες που εκτελέστηκαν σε κάθε ηλεκτρομειωτήρα και αν χρειαστεί σας κάνουμε προσφορά για αντικατάσταση των χαλασμένων ηλεκτρομειωτήρων και ανταλλακτικών.

Η επίσκεψη από το συνεργείο μπορεί να γίνει και Σαββατοκύριακο.

Μην το αναβάλλετε! Εξασφαλίστε σήμερα την καλή λειτουργία του ηλεκτρομειωτήρα σας και επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής στα συστήματα μετάδοσης κίνησης της επιχείρησής σας!

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, ακόμα και στον βιομηχανικό αυτοματισμό ή την ανύψωση φορτίων, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας