ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Βιομηχανικά Φρένα

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. και βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από βιομηχανικά φρένα υψηλών απαιτήσεων για κάθε τύπο εφαρμογής.

Στη συλλογή του καταστήματος διατίθενται ηλετρομηχανικά φρένα της KTR με δαγκάνες, δύναμη φρεναρίσματος έως 1400 kN και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης, κατάλληλα ακόμα και για χρήση σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

Εδώ θα βρείτε επίσης υδραυλικά φρένα με δαγκάνες KTR-STOP®, που προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως οι πολύ μικρές ασκούμενες αξονικές δυνάμεις στον δίσκο του φρένου, ο μικρός χρόνος αντίδρασης καθώς και οι μεγάλες επιφάνειες φρεναρίσματος που έχουν ως αποτέλεσμα την αποφυγή φθορών και υψηλών θερμοκρασιών.

Πέρα από τα βιομηχανικά φρένα με δαγκάνες, στην εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα βρείτε και φρένα με ταμπούρα των εταιρειών KTR και GALVI καθώς και φρένα για εξειδικευμένες απαιτήσεις, όπως τα KTR-STOP YAW που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανεμογεννήτριες, προσφέροντας προστασία από ριπές ανέμου και δυναμικά φορτία.

Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημά μας και βρείτε φρένα πολλαπλών εφαρμογών, ιδανικά για κάθε βιομηχανική χρήση, όπως σε γερανογέφυρες, ιμάντες και ταινιόδρομους, στα ναυτιλιακά κ.α.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα μας online και αποκτήστε βιομηχανικά φρένα, ηλεκτρομαγνητικούς συμπλέκτες και φρένα, σφιγκτήρες αξόνων και ό,τι άλλο χρειάζεστε σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με τη γνωστή εγγύηση ποιότητας ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.