ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Υδραυλικοί συμπλέκτες

Ανακαλύψτε τους υδραυλικούς συμπλέκτες της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. και προστατεύστε όλα τα κινούμενα μέρη του συστήματός σας από φθορές και ζημιές.

Οι υδραυλικοί συμπλέκτες που διατίθενται από την εταιρεία μας στηρίζονται στην αρχή Föttinger και χρησιμοποιούνται για την ομαλή εκκίνηση φορτίων μεγάλης αδράνειας, για την απόσβεση των κραδασμών κατά τη λειτουργία τους καθώς και για προστασία όλου του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται είναι οι μεταφορικές ταινίες, οι σπαστήρες, τα αναβατόρια, οι μύλοι, οι αντλίες κ.α.

Χρησιμοποιώντας τη φυγόκεντρη δύναμη ενός υγρού (λάδι) που βρίσκεται μέσα σε κλειστό κέλυφος, μεταδίδουν την κίνηση από τον κινητήρα στα διάφορα συστήματα μετάδοσης κίνησης, χωρίς μηχανικές τριβές, καθώς δεν υπάρχει μηχανική επαφή μεταξύ των μερών που τη μεταδίδουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε υδραυλικός συμπλέκτης που προσφέρουμε έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα σχεδιασμού και ακολουθεί όλους τους εγκεκριμένους κανονισμούς ασφαλείας.

Οι υδραυλικοί συμπλέκτες ανήκουν στον οίκο VΟΙΤΗ, μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, που στα 150 και πλέον χρόνια λειτουργίας της θέτει συνεχώς νέα πρότυπα στην αγορά ενέργειας, πρώτων υλών, αυτοκινήτων κ.α.

Μπορούν να φέρουν θαλάμους καθυστέρησης, συστήματα επιτήρησης της θερμοκρασίας του λαδιού, μπορούν να μεταδώσουν ισχύ έως 3.000 kW και είναι σταθερού γεμίσματος. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για σύνδεση άξονα με άξονα όσο και για σύνδεση μέσω τροχαλίας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον υδραυλικό συμπλέκτη που ταιριάζει στη δική σας εφαρμογή θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε απορίας σας.