ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Μετατροπείς συχνότητας (inverter) για AC κινητήρες

Χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά μοτέρ στη μονάδα σας; Τότε γνωρίζετε πως η χρήση ενός inverter για τον ηλεκτροκινητήρα σας κρίνεται απαραίτητη.

Ανακαλύψτε inverters (ρυθμιστές στροφών για μοτέρ) υψηλών απαιτήσεων και αντοχής στην ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε., κατάλληλους για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Οι βιομηχανικοί αυτοματισμοί και οι διεργασίες παραγωγής απαιτούν συχνά την αναπροσαρμογή της ταχύτητας π.χ. μεταφορικών ταινιών. Η αύξηση και η μείωση των ονομαστικών στροφών επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός inverter – ιδανικά με ένα inverter SEW.

Πιο αναλυτικά, τα inverters του οίκου SEW-EURODRIVE που εισάγει η εταιρεία μας χρησιμοποιούνται ευρέως και ανταποκρίνονται σε μια πληθώρα χρήσεων για βιομηχανίες με υψηλές απαιτήσεις, ούτως ώστε να αυξάνεται η αποδοτικότητα, να ομαλοποιείται η λειτουργία και να σταθεροποιείται η κατανάλωση των κινητήρων.

Εμπιστευθείτε τους μετατροπείς συχνότητας της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. και του παγκόσμιου κολοσσού SEW - EURODRIVE και διατηρήστε τη σταθερότητα στη λειτουργία των συσκευών σας με τα κατάλληλα inverter για μοτέρ.

Διαθέτουμε ευρεία ποικιλία προϊόντων για την ομαλή εκκίνηση και τη ρύθμιση των στροφών σε κάθε τύπο ηλεκτροκινητήρα, με ευφυείς λειτουργίες για εύκολη ρύθμιση και έξυπνα εργαλεία για τον έλεγχο παραμετροποίησης και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Για ολοκληρωμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης, ανύψωσης φορτίων και βιομηχανικού αυτοματισμού επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία μας και ενημερωθείτε για μειωτήρες, μεταφορικές αλυσίδες και πλήθος άλλων προϊόντων από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς.

Οι ελαστικοί σύνδεσμοι (κόπλερ) και οι βιομηχανικοί δονητές της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη – επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία, σε ανταγωνιστικές τιμές, και οδηγήστε την επιχείρησή σας στην κορυφή!

Επικοινωνήστε μαζί μας!