ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Κοχλίες Μετακίνησης Φορτίων

Η ευκολία χρήσης και η υψηλή αξιοπιστία καθιστούν τους κοχλίες μεταφοράς της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. κατάλληλους για μεγάλη ποικιλία χρήσεων.

Εμπιστευθείτε τις δεκαετίες εμπειρίας της εταιρείας μας και αποκτήστε κοχλίες μεταφοράς φορτίων κορυφαίας ποιότητας του οίκου UNIMEC Ιταλίας για οποιαδήποτε εφαρμογή σας.

Πιο αναλυτικά, οι κοχλίες κίνησης που θα βρείτε στο κατάστημά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανύψωση, την έλξη, τη μετακίνηση ή την ευθυγράμμιση κάθε φορτίου, με συγχρονισμό που δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί με άλλες μεθόδους χειρισμού και μάλιστα χωρίς φρένα ή άλλα συστήματα ασφάλισης.

Οι κοχλίες μετακίνησης της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε ομάδες που συνδέονται με άξονες, αρμούς και/ή κιβώτια γραναζιών, ενώ μπορούν επίσης να κινηθούν από διαφορετικούς κινητήρες: ηλεκτρικούς, με εναλλασσόμενο ή συνεχές ρεύμα, καθώς και με υδραυλικούς ή πνευματικούς. Τέλος, μπορούν να οδηγηθούν χειροκίνητα ή με οποιοδήποτε άλλο τύπο μετάδοσης.

Σήμερα, οι μεταφορικοί κοχλίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με πρωτοποριακή τεχνολογία ώστε να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις και να ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο εξελιγμένες απαιτήσεις, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση λειτουργίας ακόμα και κάτω από επίπονες συνθήκες λειτουργίας.

Παράλληλα, τα ειδικά συστήματα στεγανοποίησης επιτρέπουν στα εσωτερικά γρανάζια να λειτουργούν με λιπαντικό, γεγονός που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής σε όλους τους κοχλίες ανύψωσης φορτίων και μεταφοράς.

Οι μηχανικοί κοχλίες ανύψωσης φορτίων που διατίθενται στην ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. μπορούν να σηκώσουν από 50 έως 100.000 κιλά και ανταποκρίνονται έτσι σε πλήθος απαιτήσεων για κάθε κλάδο.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για όλους τους κοχλίες μεταφοράς που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή στο κατάστημά μας, για ειδικές παραγγελίες, καθώς και για εκατοντάδες άλλα προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν με τους κοχλίες, όπως αλυσίδες κίνησης και μεταφοράς, σταυρούς μετάδοσης κίνησης, ελαστικούς συνδέσμους κόμπλερ και ηλεκτροκινητήρες για κάθε σας ανάγκη.