ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Ηλεκτροκινητήρες AC

H εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. εδώ και δεκαετίες πρωτοπορεί στους τομείς της μετάδοσης κίνησης, της ανύψωσης φορτίων και των βιομηχανικών αυτοματισμών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της βιομηχανικής παραγωγής.

Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης της εταιρείας μας ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού παραγωγής, καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία πλήθους βιομηχανικών μονάδων.

Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από ηλεκτροκινητήρες των πιο γνωστών οίκων, όπως SEW EURODRIVE, OMEC, LAFTERT με τη γνωστή υπογραφή ποιότητας της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Ανακαλύψτε ηλεκτρικά μοτέρ τριφασικά και μονοφασικά για κάθε ανάγκη, ακόμα και με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό έλεγχο για βέλτιστη λειτουργία.

Παράλληλα, στο κατάστημά μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ηλεκτρικά μοτέρ με φρένο ή χωρίς και μάλιστα σε διαφορετικά μεγέθη, που ξεκινούν από 0,06kW και 0,12kW και φτάνουν έως 200kW.

Συνδυάστε τις αγορές σας με ηλεκτρομειωτήρες και ελαστικά κόπλερ για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της επιχείρησής σας, από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο απαιτητικές. Οι ελαστικοί σύνδεσμοι (κόπλερ) ROTEX και BOWEX της KTR Systems που θα βρείτε στην εταιρεία μας αντεπεξέρχονται στις πιο δύσκολες συνθήκες!

Τέλος, τα βιομηχανικά μοτέρ της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε μπορούν να συνδυαστούν και με inverter για μοτέρ (γνωστά και ως ρυθμιστές στροφών) για να διασφαλίσετε την καλύτερη και συνεχόμενη λειτουργία του συστήματός σας.  

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να προτείνει κορυφαίες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.