ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Ηλεκτρομαγνητικοί Συμπλέκτες και Φρένα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα βρείτε ηλεκτρομαγνητικούς συμπλέκτες και φρένα της WARNER ELECTRIC που ανταποκρίνονται σε πλήθος απαιτήσεων.

Οι μαγνητικοί συμπλέκτες και τα φρένα της εταιρείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος εφαρμογών, όπως σε γερανούς, ασανσέρ, στον χειρισμό μηχανημάτων βαρέως τύπου, στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, τη γεωργία, τη ναυτιλία, σε θέατρα και συναυλίες καθώς και σε πληθώρα άλλων κλάδων όπου απαιτείται ακρίβεια χειρισμών, αξιοπιστία και εξαιρετική απόδοση.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε όλη τη γκάμα προϊόντων και να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Οι ηλεκτρομαγνητικοί συμπλέκτες και τα φρένα της WARNER ELECTRIC συναρμολογούνται και ευθυγραμμίζονται στο εργοστάσιο για μέγιστη απόδοση και ευκολία εγκατάστασης, ενώ προσφέρονται είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό (συμπλέκτης+φρένο) και μπορούν να τοποθετηθούν στη βάση του άξονα του μηχανήματος ή μεταξύ του κινητήρα και του μειωτήρα.

Τα μαγνητικά φρένα της εταιρείας στηρίζονται σε τεχνολογίες αιχμής και υλικά άριστης ποιότητας για να παρέχουν υψηλή διάρκεια ζωής, ευχρηστία και βελτιωμένη ακρίβεια.

Η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της WARNER ELECTRIC στην Ελλάδα – για οποιαδήποτε ανάγκη σας, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία.

Για όλες τις απαιτήσεις σε ηλεκτρομαγνητικούς συμπλέκτες, μαγνητικά φρένα, βιομηχανικά φρένα, σφιγκτήρες αξόνων και οτιδήποτε έχει σχέση με τη μετάδοση κίνησης, είμαστε σταθερά στο πλευρό σας από το 1948.

Εμπιστευθείτε μας για κάθε σας ανάγκη!