ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Ανύψωση, Μεταφορά

Η ανύψωση και η μετακίνηση ενός φορτίου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και γι’ αυτό συχνά χρησιμοποιούμε συνδυαστικά ειδικούς μηχανισμούς οι οποίοι θα μας δώσουν την δυνατότητα χειρισμού ενός φορτίου εύκολα και με ασφάλεια.

Στη ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα βρείτε μία ευρεία γκάμα από εργαλεία ανύψωσης για κάθε σας ανάγκη, κατάλληλα για συνεργεία αυτοκινήτων και όχι μόνο.

Στη μεγάλη μας συλλογή θα βρείτε συστήματα ανύψωσης όπως μαγνήτες για απλή, γρήγορη και οικονομική μεταφορά φορτίων από σιδηρομαγνητικό υλικό σε επίπεδη ή κυλινδρική μορφή (π.χ. λαμαρίνες), καθώς και αρπάγες / σφιγκτήρες, εξαρτήματα γνωστά για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την ασφάλεια στις ανυψώσεις και μετακινήσεις φορτίων.

Για τη μεταφορά και το χειρισμό φορτίων μέσω βαρούλκου, αυτοί οι μηχανισμοί προσφέρουν την ιδανική σύνδεση μεταξύ άγκιστρου και φορτίου για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή.

Στην εταιρεία μας διατίθενται επίσης ιμάντες ανύψωσης που προστατεύουν από ζημιές στην επιφάνεια του φορτίου, ανθεκτικοί σε θερμοκρασίες από -40°C έως +100°C, καθώς και ιμάντες πρόσδεσης φορτίων που διατίθενται σε πολλαπλά μήκη.

Ειδικά για εσάς που ψάχνετε είδη συνεργείων και υδραυλικά συστήματα ανύψωσης, στη ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα βρείτε υδραυλικούς κυλίνδρους που συνδυάζουν στιβαρότητα, ευελιξία και ισχύ, διαθέσιμους σε σχεδιασμό μονής δράσης (single act), με ελατήριο επιστροφής ή διπλής δράσης (double act) και εξοπλισμένους με νύχια ανύψωσης, πλάκες εμβόλων, προσαρμογείς πυθμένα, σωλήνες προέκτασης και πλάκες στήριξης και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας γύρω από τα εργαλεία ανύψωσης και ενημερωθείτε για εξειδικευμένα συστήματα ανύψωσης, όπως παλάγκα, γερανογέφυρες, γρύλους, δοκούς ανύψωσης, χειροκίνητα και ηλεκτρικά παλετοφόρα, ζυγιστικά, μόνιμους μαγνήτες, αρπάγες, ηλεκτρικές και υδραυλικές αντλίες και ό,τι άλλο επιθυμείτε για την ασφαλή και αξιόπιστη εργασία σας.

Η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. εισάγει στην Ελλάδα τα είδη του οίκου CMCO Columbus McKinnon που συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτει τμήμα service για να υποστηρίξει τις ανάγκες των πελατών της για συντήρηση ή και επισκευή βαρούλκων.

Για τα συστήματα ανύψωσης που χρειάζεστε, εμπιστευτείτε τους ειδικούς.