ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Αλυσίδες Κίνησης και Μεταφοράς

Ψάχνετε αλυσίδες κίνησης; Στην εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα βρείτε αλυσίδες μετάδοσης κίνησης της κορυφαίας Τσέχικης κατασκευάστριας RETEZY VAMBERK καθώς και ανταλλακτικά ή συνδέσμους για κάθε τύπο αλυσίδας.

Εμπιστευθείτε την ποιότητα και τεχνογνωσία της εταιρείας μας και προμηθευτείτε αλυσίδες κίνησης και μεταφοράς στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με υπογραφή ποιότητας και αξιοπιστίας.

Οι αλυσίδες αυτές χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση της κίνησης σε δεκάδες κλάδους της βιομηχανίας, ενώ παράλληλα βρίσκουν πλήθος εφαρμογών, από τις πιο απλές έως και τις άκρως απαιτητικές, ενώ στο κατάστημά μας διατίθεται και αλυσίδα κίνησης με το μέτρο.

Ενδιαφέρεστε για μετάδοση κίνησης με αλυσίδα αλλά δεν είστε σίγουροι για το ακριβές προϊόν που χρειάζεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας και η εξειδικευμένη ομάδα της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. θα σας καθοδηγήσει.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε αλυσίδες κίνησης μονές, διπλές και τριπλές, αλυσίδες μεταφοράς επί παραγγελία για τη δική σας ειδική εφαρμογή, καθώς και αλυσίδες με προσαρτημένα εξαρτήματα.

Παράλληλα εδώ διατίθενται σταυροί μετάδοσης κίνησης, γρανάζια μετάδοσης κίνησης, ελαστικοί σύνδεσμοι κόμπλερ, κανόνες (κρεμαγιέρες), κοχλίες μετακίνησης φορτίων και πλήθος ακόμα εξαρτημάτων που θα χρειαστείτε για το σύνολο της εφαρμογής σας.

Τέλος, όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημά μας είναι τα πλέον διαδεδομένα στην ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα συμμορφώνονται με τα κορυφαία ελληνικά, ευρωπαϊκά, αμερικάνικα και διεθνή πρότυπα (κατά DIN, ASA κ.α.).

Εμπιστευθείτε την εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο και αποκτήστε σύγχρονο εξοπλισμό από υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται υψηλή αντοχή στη φθορά και το δυναμικό φορτίο.

Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να ικανοποιήσει τυχόν ειδικές απαιτήσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό, τις διαστάσεις, την πρώτη ύλη, τη θερμική και επιφανειακή επεξεργασία αλυσίδων.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας για να δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, να αγοράσετε τις αλυσίδες κίνησης που επιθυμείτε ή να ενημερωθείτε για τη μετάδοση κίνησης με αλυσίδα.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!