ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
CART
 x 

НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПЛАЌАЊЕ

Нашето друштво ги има следните опции за плаќање достапни за купување од интернет продавницата или салонот во Пиреја:
Во готово во салонот (според грчките закони, вредноста на сметката или фактурата – вклучувајќи ДДВ – што може да се плати во готово изнесува 500 евра).
Доколку имате VISA или MASTERCARD кредитна/дебитна картичка можете да ја искористите во интернет продавницата (Alpha Bank платформа за интернет плаќање) и во нашиот салон во Пиреја.
Можете да платите со налог во една од следните банки. Во овој случај, ве молиме пратете ни ја потврдата за извршена уплата преку интернет на info@boznos.gr за да може да се обработи нарачката.


- НАРОДНА БАНКА НА ГРЦИЈА: GR 1901101900000019047025069 BIC ETHNGRAA
- ALPHA: GR 3701401260126002320000948 BIC CRBAGRAA
- БАНКА ВО ПИРЕЈА: GR 1101721020005102065718443 BIC PIRBGRAA
- EUROBANK: GR 2602600590000480200667788 BIC ERBKGRAA
- БАНКА ВО КИПАР : CY75002001950000357020516807 BIC BCYPCY2N