ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
CART
 x 

НАЧИНИ НА ИСПОРАКА

НАЧИНИ ЗА ДОСТАВА И ТРОШОЦИ ЗА ИСПОРАКА


Нашето друштво може да ги испорача вашите нарачки ширум Грција и Кипар на кој начин и да го одберете.
Соработуваме со курирското друштво ACS и доставата обично траен еден до два дена по доставување на нарачката и плаќање на доставката во рамки на Атика и 2-4 дена за достави надвор од Атика.
- Регион на Атика: Надоместок за достава на пакет до 2 кг изнесува 5 евра. Од 2 до 10 кг надоместокот изнесува 20 евра.
- Остаток од Грција (освен недостапни региони): Надоместок за достава на пакет до 2 кг изнесува 10 евра. Од 2 до 10 кила изнесува 35 евра. 
- Недостапни региони: Надоместок за достава на пакет до 2 кг изнесува 15 евра. Од 2 до 10 кила изнесува 55 евра.
Можеме, доколку сакате, да ви ја доставиме нарачката преку автобус во Кифисос или други агенции во Атина без надоместок. Ќе треба да платите за трансферот од агенцијата до вашата локација. 
Можете да ја подигнете нарачката од нашиот салон во Пиреја на ул. „К. Мавромихали“ бр. 12 PC: 18545, понеделник до петок од 08:00 - 15:30 освен за државни празници. Пред да дојдете да ја подигнете нарачката, ве молиме јавете се (на 210-4225134) за да потврдите дека нарачката е подготвена за подигање.