ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
 • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
 • СОЛУН: тел: 2310 705400 
 • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
 • info@boznos.mk
North Macedonian (NMK)
CART
 x 

SEW масло за редуктор Лубриканти за редуктори

SEW-EURODRIVE има повише од 87 години искуство во дизајнирање и производство на редуктори. Со милиони двигатели во полето SEW има големо знаење од трибологична експертиза. Базирани на ова искуство и после небројани часови на тестирање Премиум лубриканти се дизајнирани со специфична формула.

SEW-масло за редуктори може да се понуди за прво полнење, а исто така може да се нарача и пооделно со броеви за производ во канистер или буре.

Зашто да користам SEW масло за редуктор?

 • SEW масло за редуктор е лубрикант со премиум квалитет произведен со специфичен SEW рецепт.
 • Нашиот личен рецепт, користењето на високо квалитетни матерјали и адитиви а исто така и пооделната логистика овозможуваат перманентен топ-квалитет.
 • Продолжен животен век на лубрикантите и заптивките.
 • Во споредба со конвенционалните лубриканти, SEW маслата за редуктори имаат и до 50% поголем сервисен циклус.
 • SEW-маслотот за редуктори ја зголемува ефикасноста на редукторот. Штити од корозија и деструктивни пенења на лубрикантот.
 • Сите SEW масла за редуктори премиум лубриканти се тестирани според SEW топ-квалитет спецификации за тестирање масло Бр. 07 004 03 13

à Заштитете го вашиот редуктор со оригинално SEW масло за редуктор !

 • SEW докажан квалитет, маслата за редуктори можат да се понудат како опција за прво полнење на редукторот.
 • Без да се губи време за барање соодветно масло за редукторот. Само нарачајте го најдобриот лубрикант заедно со други резервни делови од SEW-EURODRIVE
 • За сервисни активности е достапен во канистри и буриња.
 • Достапен во 20-/5-литри канисте или 205-литри буре
 • Нема застој, протекување или настаната штета поради лош избор на масло.
 • Беспрекорните перформанси се загарантирни со SEW маслото за редуктор

à За првото пуштање во работа и за секоја сервисна активност
     одберете го само оригиналот SEW масло за редуктор!

Типови SEW масло за редуктор

SEW масло за редуктор Poly

SEW масло за редуктор Synth

До 50 % подолг сервисен век

SEW маст за подмачкување

 • - Специјална маст за механички високостресни делови
 • - Висока термална и механичка стабилност
 • - Одлична заштита од корозија и нагризување
 • - Незастарувачки
 • - Погодна за сите лежишта и заптивки во редукторо и сите заптивки во моторот кои што се под оптеретување
 • - Рачни 500g пакувања