ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
North Macedonian (NMK)
CART
 x 

SPIROPLAN® W-тип правоаголен мотор-редуктор
SKU_CODE.:SEW-HM-W

SPIROPLAN® W-тип правоаголен мотор-редуктор

SPIROPLAN® W-тип правоаголен мотор-редуктор

TECHNICAL
DOWNLOADS

 

SPIROPLAN® W-тип правоаголен мотор-редуктор

SPIROPLAN® мотори-редуктори се едностадиумски пружински со SPIROPLAN редуктори. Имаат три главни разлики од праволиниските мотори со пружински редуктори: комбинацијата железо на железо кај запчаниците, посебните запчаници и алуминиумското куќиште. Овие карактеристики ги прават SPIROPLAN® моторите многу тивки со минимално абење и лесни. Дизајнот на малото алуминиумско куќиште ги прави SPIROPLAN® многу компакни и лесни. Минимално абење на запчаниците и затворениот систем на подмачкување ја отстранува потребата од често одржување.