ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
North Macedonian (NMK)
CART
 x 

Правоаголен S-тип мотор со пружен редуктор
SKU_CODE.:SEW-HM-S

Правоаголен S-тип мотор со пружен редуктор

Правоаголен S-тип мотор со пружен редуктор

TECHNICAL
DOWNLOADS

 

Правоаголни мотори со пружен редуктор од S тип

Серијата S на мотори-редуктори може да се користи во кој било индустриски сектори и да се приспособи на кој било обртен момент или брзина. Опциите за размер на редукција и ниското ниво на бучава при работата на овие редуктори ги прави идеални за едноставна примена со ниска потрошувачка .