Columbus McKinnon е водечки светски бренд производител на опрема за подигање, влечење и закачување товар.

Со успешна традиција од 140 години, групата се фокусира на задоволување на сè поголемите барања во индустријата со одлични квалитетни производи, услуги и процеси со одличен квалитет, со што се обезбедува максимална безбедност при работа.

Германската компанија YALE е доверлив партнер на групацијата Columbus McKinnon повеќе од една деценија. Yale е водечки бренд за опрема за подигнување во Европа. Веќе во 1877 година, Yale ја произведе првата електрична дигалка со ланец со помош на мотор за сопирање од типот Вестон - принцип на дизајн што се користи и денес. По купувањето во 2008 година на Pfaff-silberblau, исто така германска компанија специјализирана за дигалки за подигнување, групата може да покрие речиси секоја потреба за подигнување.

Денес, двата бренда Yale и Pfaff-Silberblau се дел од групацијата Columbus McKinnon. Ова ни овозможува да понудиме комплетна палета на производи за многу тешки апликации.

Комплетниот асортиман на производи на Columbus McKinnon вклучува електрични и рачни дигалки и макари, електрични дигалки, електрични и рачни палети камиони за носење и подигнување, кранови тегови, хидраулични системи за подигнување, опрема за подигање / врзување како што се ремени и опрема за држење, рачки и системи за фаќање.

Производите на YALE со карактеристична жолта боја, кои се испорачуваат подготвени за работа, се користат ширум светот за најразновидни индустриски и комерцијални апликации.

Pfaff-silberblau - името на оваа компанија со својата долга традиција и историја од над 140 години стана синоним за сила и безбедност.

Безжичните макари, како и приклучоците за багажници и запчаници Pfaff-silberblau се користат каде што товарот мора да се подигне, ротира или преместува во средина со зголемени безбедносни барања.

Во синџирот на снабдување, индустриското производство или апликациите на отворено, иновативните производи и специјално дизајнираните предмети на групата обезбедуваат решение за многу апликации за подигнување - како стандардни производи, сопствени решенија или како интегрирани системи.

Искуството, знаењето и иновативната сила во комбинација со широкото разбирање на барањата на корисниците се рецептот за успех на кој се базираше портфолиото на производи за подигнување.

122,00 €
The price is without TAX

QUANTITY

137,00 €
The price is without TAX

QUANTITY

217,00 €
The price is without TAX

QUANTITY

160,00 €
The price is without TAX

QUANTITY

1315,00 €
The price is without TAX

QUANTITY

Страница 1 од 2