ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Νέα μηχανή διάτρησης μετάλλων από την SUHNER

 

Η SUHNER παρουσιάζει την νέα επανασχεδιασμένη μηχανή διάτρησης μετάλλων, τύπου ΒΕΧ15, με αυξημένη ταχύτητα διάτρησης από 18.000rpm σε 23.000rpm.

25% αύξηση της ταχύτητας – ΒEX15 : Υψηλής ταχύτητας διατρητική μηχανή

Στις μέρες μας, η εργασίες διάτρησης μετάλλων με μοντέρνα εργαλεία απαιτούν όλο και περισσότερο υψηλές ταχύτητες. Ιδιαίτερα για μέταλλα με ανάγκη σε μεγάλες ταχύτητες διάτρησης ή μικρής διαμέτρου τρύπες. Ο τύπος ΒΕΧ15, που έχει πιστοποιηθεί σε χιλιάδες εφαρμογές, παρέχει νέες επιλογές στην ταχύτητα διάτρησης, αξιόπιστες ακόμα και στο ανώτατο όριο επιτρεπόμενης ταχύτητας. Με την αύξηση της ταχύτητας κατά 25% μέχρι το επιτρεπόμενο όριο των 23.000rpm, όλες οι εφαρμογές με απαιτήσεις για υψηλή ταχύτητα διάτρησης, μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν πολύ πιο εύκολα.

Η βελτίωση αυτή έγκειται στον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό της μονάδας αλλά και των ρουλεμάν στις ατράκτους διάτρησης. Ένας νέου τύπου ιμάντας χρονισμού πολλαπλασιάζει τις στροφές του ηλεκτροκινητήρα μέχρι 13.050rpm και στην συνέχεια ένας Ρυθμιστής Στροφών AC (inverter) αυξάνει τις στροφές στις ατράκτους μέχρι 23.000rpm (87Hz).

Πού χρησιμοποιείται η νέα μηχανή διάτρησης SUSHNER

Ο τύπος ΒΕΧ15 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αξονικό (axial) αλλά και ακτινικό (radial) προσανατολισμό, επιπρόσθετα και σε μετακινούμενη βάση τύπου UA15-PH ή UA15-CNC. Με αυτά τα υλικά, πολλαπλοί συνδυασμοί κατεργασίας μπορούν να πραγματοποιηθούν όπως διεργασία φρεζαρίσματος ή απαιτητικές εφαρμογές διάτρησης.

Τέσσερα προαιρετικά εξαρτήματα συγκράτησης (Collet Er25, ISO30, HSK50, Weldon), η δυνατότητα ψύξης της ατράκτου διάτρησης, η αυτόματη αλλαγή εξαρτημάτων και πολλά άλλα στοιχεία καθιστούν τον τύπο ΒΕΧ15 άμεσα προσαρμόσιμο και την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε απαιτητικό περιβάλλον κατεργασίας των μετάλλων.

Η εταιρία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ, με χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας τόσο στην ανύψωση φορτίων, στα συστήματα μετάδοσης κίνησης όσο και στον βιομηχανικό αυτοματισμό μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις μηχανές διάτρησης και τις λειτουργίες τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία!

 

ΒΡΕITE ΠΡΟΪΟΝΤΑ SUHNER