ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Η μετάδοση κίνησης στην εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων

Στις ημέρες μας, απαιτούνται νέες ιδέες και τεχνολογίες εφοδιασμού και αποθήκευσης για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητάς μας – από την ανάπτυξη και την παγκοσμιοποίηση έως την άνθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου και την απαίτηση για μεγαλύτερη περιβαλλοντική ευθύνη. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα και την ευελιξία με τα υπάρχοντα μέσα και υποδομές.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την εφαρμογή σας; Ποιες λύσεις είναι διαθέσιμες για τους διάφορους τομείς του εφοδιασμού και της αποθήκευσης και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες και μελλοντικές σας προκλήσεις; O οίκος SEW-EURODRIVE έχει τις απαντήσεις.

1.Logistics διανομής

Η ροή αγαθών στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Ταυτόχρονα οι παραδόσεις αναμένεται να είναι γρήγορες και οικονομικά αποδοτικές. Τα συστήματα με ενεργειακά αποδοτικά εξαρτήματα και υψηλό βαθμό ψηφιακής δικτύωσης είναι η λύση. Κάνουν τις διαδικασίες εφοδιασμού και αποθήκευσης ευκολότερες και εξοικονομούν κόστος.

Οριζόντιος εκτροπέας:

Με τη βοήθεια του οριζόντιου εκτροπέα, το υλικό/συσκευασία που πρόκειται να μεταφερθεί ταξινομείται και οδηγείται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για τον οριζόντιο εκτροπέα:

- MOVIGEAR performance drive unit

- MOVIMOT performance drive unit

- MOVIKIT Positioning Drive software module

 

Κάθετος διαλογέας

Ο κάθετος διανομέας διανέμει και κατευθύνει αγαθά/συσκευασίες προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε διαφορετικά επίπεδα μεταφορέων στο κέντρο logistics.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για τον κάθετο διαλογέα:

- MOVIGEAR performance drive unit

- MOVIMOT flexible decentralized inverter

- MOVIKIT Positioning Drive software module

 

Μετακίνηση και τοποθέτηση συσκευασίας

Κατά την μετακίνηση των συσκευασιών καταγράφονται τα σημαντικότερα δεδομένα των μεταφερόμενων εμπορευμάτων. Αυτό περιλαμβάνει το βάρος, τις διαστάσεις των πακέτων, τα δεδομένα διεύθυνσης καθώς και την επακόλουθη τοποθέτηση.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για την μετακίνηση και τοποθέτηση συσκευασίας:

- MOVIMOT performance drive unit

- Movi-C CONTROLLER Progressive UHX65A

 

Τροφοδοσία μέσα στο σύστημα (infeed)

Κατά τη διάρκεια της τροφοδοσίας, όλα τα εμπορεύματα και τα δέματα συγκεντρώνονται και κατευθύνονται στην κεντρική κύρια γραμμή μεταφοράς.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για την τροφοδοσία μέσα στο σύστημα:

- MOVIGEAR performance drive unit

- MOVIKIT Positioning Drive software module

 

Έξοδος από το σύστημα (Outfeed)

Στο τέλος της λογιστικής μεταφορικής γραμμής, τα πακέτα ταξινομούνται κατά διεύθυνση και μεταφέρονται σε καθορισμένους σταθμούς μεταφοράς και διανομής.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για την έξοδο από το σύστημα:

- MOVIGEAR performance drive unit

- MOVIMOT flexible decentralized inverter

- Movi-C CONTROLLER Progressive UHX65A

 logistics-apothikis.jpg

2.Logistics αποθήκης

 

Γωνιακή μονάδα μεταφοράς

Στον τομέα εφοδιασμού και αποθήκευσης οι γωνιακές μονάδες μεταφοράς διασφαλίζουν ότι η μεταφορά των εμπορευμάτων εκτρέπεται συνήθως σε ορθή γωνία. Με αυτόν τον τρόπο, οι γωνιακές μονάδες μεταφοράς συμβάλλουν σε υψηλή απόδοση ροής υλικών στα logistics της αποθήκης. Επιπλέον, οι γωνιακές μονάδες μεταφοράς χαρακτηρίζονται από συμπαγή σχεδιασμό. Λύσεις/Προτάσεις του SEW για την γωνιακή μονάδα μεταφοράς:

- MOVIKIT Software modules

- MOVI-C Decentralized automation solutions

 

Σύστημα ανάκτησης αποθήκευσης

Σήμερα, τα συστήματα αποθήκευσης και ανάκτησης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αποτελεσματικής intralogistics. Τα συστήματα αποθήκευσης και ανάκτησης όχι μόνο αποθηκεύουν και ανακτούν υλικά και αγαθά αυτόματα, αλλά υποστηρίζουν επίσης τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αποθήκευση. Λύσεις/Προτάσεις του SEW για το σύστημα ανάκτησης αποθήκευσης:

- MOVIKIT StackerCrane software module

- Power and Energy solutions

- MOVISAFE CSA31A safety card

 

Μεταφορείς κυλίνδρων, αλυσίδων, ιμάντων

Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ολοένα και πιο περίπλοκη ροή υλικών στη βιομηχανία, οι σταθεροί μεταφορείς όπως οι ραουλόδρομοι, αλυσομεταφορείς και οι μεταφορικές ταινίες πρέπει επίσης να είναι πιο αξιόπιστοι και ακόμη πιο εύχρηστοι.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για το σύστημα μεταφορών κυλίνδρων, αλυσίδων, ιμάντων:

- Single-cable technology

- MOVI-C decentralized automation solutions

 

Σταθμός ανύψωσης

Οι σταθμοί ανύψωσης είναι εξοπλισμένοι με ένα ισχυρό ανυψωτικό, το οποίο επιτρέπει την εξοικονόμηση χώρου και γεφύρωση των διαφορών ύψους σε άλλα επίπεδα μεταφοράς στην τεχνολογία μεταφοράς.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για τον σταθμό ανύψωσης:

- MOVIKIT Positioning Drive software module

- Power and Energy solutions

- MOVI-C automation solutions

 

Παλετοποιητής

Οι νέες τεχνολογίες ρομπότ χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο στους σύγχρονους παλετοποιητές για να αυξήσουν την παραγωγικότητα ή να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά συστήματα.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για τον παλετοποιητή:

- MOVIGEAR performance drive unit

- MOVIKIT Robotics software modules

- MOVI-C automation solutions

 

3.Κινητά logistics

 

     α) Μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και παλετών

 

Στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και παλετών, η ευέλικτη διασύνδεση των εξαρτημάτων των μονάδων παραγωγής και η προσαρμόσιμη παράδοση στις μηχανές παραγωγής και επεξεργασίας είναι ουσιαστικής σημασίας. Επιπλέον, ένας μεταβαλλόμενος όγκος μεταφερόμενων εμπορευμάτων πρέπει να αντιμετωπίζεται αξιόπιστα.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για την μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και παλετών:

 

 

      β) Μεταφορά με ράφι

Στη μεταφορά με ράφι, διαφορετικά φορτία και μεταφορικά εμπορεύματα διαφόρων διαστάσεων και σχημάτων πρέπει να αντιμετωπίζονται με κινητό και ευέλικτο τρόπο.

Λύσεις/Προτάσεις του SEW για την μεταφορά με ράφι:

Η εταιρία SEW-EURODRIVE μπορεί να εξοπλίσει τα συστήματα εφοδιαστικής με τα κατάλληλα μηχανήματα για την κίνηση και στον τομέα διανομής, αποθήκευσης αλλά και της κίνησης.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ SEW-EURODRIVE ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας