ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Μια ιστορία επιτυχίας στον ασύρματο τηλεχειρισμό made by HBC-radiomatic

 

Από το έργο δύο πρωτοπόρων της ασύρματης τεχνολογίας σε μία υψηλής τεχνολογίας τεχνική εταιρεία με παγκόσμια δραστηριότητα – αυτή είναι, με λίγα λόγια, η ιστορία της HBC-radiomatic GmbH.

Για περισσότερα από 65 χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει και παράγει ασύρματα συστήματα ελέγχου και ανύψωσης φορτίων υψηλής ποιότητας με την «made by HBC-radiomatic» σφραγίδα ποιότητας.

Πού βρίσκεται σήμερα η HBC – πρωτοπόρος στον ασύρματο τηλεχειρισμό

Σήμερα, τα τηλεχειριστήρια γερανών της HBC-radiomatic έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στα ασύρματα τηλεχειριστήρια για ανύψωση φορτίων με 7 θυγατρικές εταιρείες και πάνω από 40 αξιόπιστες επαφές, και το οποίο εγγυάται τη γρήγορη διαθεσιμότητα των προϊόντων της HBC-radiomatic σε περισσότερες από 60 χώρες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Γιατί να επιλέξεις τις μπαταρίες Li-ion του οίκου HBC-radiomatic!

Γιατί να επενδύσετε στον κορυφαίο ασύρματο τηλεχειρισμό της HBC

H HBC-radiomatic είναι συνώνυμη με την εξαιρετική ποιότητα για περισσότερα από 60 χρόνια.

Σήμερα, πάνω από το 90% των υλικών για τα τηλεχειριστήρια γερανών παράγονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Crailsheim Γερμανίας, όπου η άριστη ποιότητα διασφαλίζεται συνεχώς. Επίσης, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2008.

Επισκεφθείτε σήμερα την εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. και βρείτε τα πιο αξιόπιστα συστήματα μετάδοσης κίνησης, ανύψωσης φορτίων καθώς και βιομηχανικού αυτοματισμού από τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας βιομηχανίας!

 

ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HBC-RADIOMATIC