ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Καλάθι
 x 

Εορτασμός 70 χρόνων της εταιρίας ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Τα κεράκια των 70 ετών έσβησε η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και τίμησε τον ιδρυτή της Γιώργο Μπόζνο σε μία ωραία εκδήλωση στην Κηφισιά, στην αίθουσα Events Hall 101.

Αρχικά έγιναν σύντομες παρουσιάσεις από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Χαράλαμπο Χαραλαμπόπουλο που εκπροσωπεί την τέταρτη γενιά στη διοίκηση της εταιρείας και από τους εκπροσώπους της τρίτης γενιάς Θόδωρο Χαραλαμπόπουλο και Αθηνά Μπόζνου Χαραλαμποπούλου σχετικά με την πολύχρονη παράλληλη πορεία του Γιώργου Μπόζνου και της εταιρείας ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ.

.Ekdilosi 3

Η κυρία Αθηνά Μπόζνου-Χαραλαμποπούλου 

Ακολούθησε η προσφώνηση του ίδιου του Γιώργου Μπόζνου στην οποία «αποκάλυψε» τα μυστικά της επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας του και την βιοθεωρία του που αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Ekdilosi 2

Ο κος Γεώργιος Μπόζνος

 Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι μέτοχοι και το ΔΣ της εταιρείας, όπως και όλο το προσωπικό με τις οικογένειές τους, παλαιότεροι εργαζόμενοι της εταιρείας που έχουν συνταξιοδοτηθεί, καθώς και φίλοι και συγγενείς που η πορεία τους έχει συναντηθεί με την πορεία της εταιρείας και του Γιώργου Μπόζνου μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Το κλίμα ήταν θερμό και εγκάρδιο με όλους τους παρισταμένους να θυμούνται περιστατικά είτε από την γνωριμία τους με τον Γιώργο Μπόζνο είτε από την συνεργασία τους με την εταιρεία ή ακόμη από τον εργασιακό τους βίο και όλοι αισθάνθηκαν σαν μία μεγάλη δεμένη οικογένεια.

Στο τέλος της εκδήλωσης ευχηθήκαμε να είμαστε όλοι καλά για να γιορτάσουμε μαζί και τα επόμενα κοινά γενέθλια των 80 ετών της εταιρείας και της προσφοράς του Γιώργου Μπόζνου σε αυτήν.

Ekdilosi 1     

Η κυρία Αθηνά Μπόζνου-Χαραλαμποπούλου με τον κο Γεώργιο Μπόζνο

 Ekdilosi 4

Ο κος Γεώργιος Μπόζνος παραλαμβάνει το αναμνηστικό δώρο των εβδομήντα χρόνων από τον κο Χαράλαμπο Χαραλαμπόπουλο