ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Ελληνικά
Καλάθι
 x 

Εταιρείες

Η εταιρεία Warner Electric είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις εφαρμογές ηλεκτρομαγνητικών φρένων και συμπλεκτών.

Η Warner Electric δημιουργήθηκε το 1927 και αρχικά ονομαζόταν Warner Electric Brake Company. Η εταιρεία ανέπτυξε το πρώτο ηλεκτρομαγνητικό φρένο που προοριζόταν για τροχόσπιτα. Σύντομα, περίπου το 75% των τροχόσπιτων της εποχής ήταν εφοδιασμένα με φρένα Warner!

Μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, η Warner, αντιλαμβανόμενη τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας σχεδιάζει το πρώτο βιομηχανικό ηλεκτρομαγνητικό φρένο το οποίο αρχικά χρησιμοποιούνταν σε μηχανές κατεργασίας (πλάνες) υψηλής ταχύτητας.
Συνεχίζει σε αυτόν τον τομέα εξελίσσοντας την τεχνολογία της. Στη συνέχεια αναπτύσσει και ηλεκτρομαγνητικούς συμπλέκτες εστιάζοντας στον έλεγχο ροπής. Από το 1960 και μετά, τα προϊόντα της Warner χρησιμοποιούνται πλέον σε πάρα πολλές εφαρμογές όπως εκτυπωτικές μηχανές, μηχανές συσκευασίας, μεταφορικές ταινίες και πολλές άλλες.

Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Warner έχει αναπτύξει μία σειρά προϊόντων τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της βιομηχανίας, της γεωργίας, ακόμα και των μεταφορών.

Αυτά περιλαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά φρένα, ηλεκτρομαγνητικούς συμπλέκτες ρύθμισης ροπής, μαγνητικές κεφαλές για μηχανές εμφιάλωσης, ηλεκτρονικούς ελεγκτές για ακόμα καλύτερη και πιο ακριβή λειτουργία των προϊόντων της και πολλά άλλα.


Όλα τα προϊόντα της Warner πάντα δημιουργούνται με γνώμονα την απροβλημάτιστη λειτουργία και ελάχιστη απαιτούμενη συντήρηση. Τα προϊόντα υποστηρίζονται για πολλά χρόνια και είναι δυνατή η παραγγελία ξεχωριστών ανταλλακτικών για τη συντήρηση του φρένου/συμπλέκτη σας έτσι ώστε να λειτουργεί απροβλημάτιστα για ακόμα περισσότερα χρόνια.

 

Κωδ. :WAR-PE-AN-098

WARNER BALL NUT KGM-D-3220 0215050286

266,00 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

276,00 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

50,00 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα