ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τηλ: 210 4225134
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τηλ: 2310 705400
  • ΣΚΟΠΙΑ: Τηλ: +389 2 3256553
  • info@boznos.gr
Ελληνικά
Καλάθι
 x 

Εταιρείες

Η Columbus McKinnon - CMCO είναι ο κορυφαίος, παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων χειρισμού υλικών για ανύψωση, έλξη, κρέμαση και διαχείριση φορτίων.

Με φόντο μια επιτυχημένη παράδοση 140 ετών, ο όμιλος επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων στη βιομηχανία με εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, υπηρεσιών και διεργασιών, διασφαλίζοντας έτσι μέγιστη ασφάλεια κατά την εργασία.

Ο Γερμανικός οίκος Yale είναι για πάνω από μια δεκαετία ένας αξιόπιστος συνεργάτης του ομίλου της Columbus McKinnon. Μετά και την εξαγορά το 2008 του επίσης Γερμανικού οίκου Pfaff-silberblau με ειδικότητα στα βίντσια ανύψωσης, ο όμιλος μπορεί να καλύψει σχεδόν κάθε ανάγκη σε ανύψωση φορτίων.

Σήμερα, τα δύο εμπορικά σήματα της Yale και της Pfaff-silberblau είναι κομμάτια του ομίλου της CMCO. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη παλέτα προϊόντων για πολλές απαιτητικές εφαρμογές.

Η Yale είναι η κορυφαία μάρκα για εξοπλισμό ανύψωσης στην Ευρώπη. Ήδη από το 1877, η Yale παρήγαγε τον πρώτο ηλεκτρικό ανυψωτήρα αλυσίδας χρησιμοποιώντας κινητήρα με ενσωματωμένο φρένο τύπου Weston - μια αρχή σχεδιασμού που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα.

Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Columbus McKinnon περιλαμβάνει χειροκίνητα και ηλεκτρικά βαρούλκα, ηλεκτρικά βίντσια, ηλεκτρικά και χειροκίνητα κλαρκ μεταφοράς και ανύψωσης φορτίων, ζυγιστικά γερανών, υδραυλικά συστήματα ανύψωσης, εξοπλισμό ανύψωσης/πρόσδεσης όπως ιμάντες και αρπάγες, συστήματα κίνησης φορτίων και εξοπλισμό εργαστηρίου.

Τα προϊόντα του οίκου Yale με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, τα οποία παραδίδονται έτοιμα για λειτουργία, χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για τις πιο ποικίλες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.

Pfaff-silberblau - το όνομα αυτής της εταιρείας με τη μακρόχρονη παράδοση και την ιστορία του πάνω από 140 χρόνια έχει γίνει το συνώνυμο της δύναμης και της ασφάλειας.

Τα βίντσια συρματόσχοινου καθώς και οι γρύλοι ραφιών και γραναζιών της μάρκας Pfaff-silberblau χρησιμοποιούνται όπου πρέπει να ανυψωθούν, να περιστραφούν ή να μετακινηθούν φορτία σε περιβάλλον με αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας.

Στην εφοδιαστική αλυσίδα, τη βιομηχανική παραγωγή ή τις εφαρμογές εξωτερικού χώρου, τα καινοτόμα προϊόντα και τα ειδικά σχεδιασμένα είδη του ομίλου παρέχουν τη λύση σε πολλές εφαρμογές ανύψωσης φορτίων - ως τυποποιημένα προϊόντα, προσαρμοσμένες λύσεις ή ως ολοκληρωμένα συστήματα.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η καινοτόμος δύναμη σε συνδυασμό με την εκτεταμένη κατανόηση των απαιτήσεων των χρηστών είναι η συνταγή επιτυχίας στην οποία βασίστηκε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων ανύψωσης. Βρείτε το ιδανικό μέσα από τη συλλογή της ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε. με συστήματα μετάδοσης κίνησης, βιομηχανικού αυτοματισμού και ανύψωσης φορτίων.

131,20 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

147,30 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

233,50 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

172,00 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

1414,00 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ποσότητα

Σελίδα 1 από 2